Hoeder van Gedragen Herinneringen

Ik maak kleding en accessoires van bestaande kleding of ander textiel dat voor jou emotionele waarde heeft. De kleding is beladen met jouw herinneringen aan een bijzondere periode uit je leven of een dierbaar persoon. De energie van die herinneringen is voor altijd verbonden met de kleding. Ik blaas die herinneringen nieuw leven in door er iets moois van te maken dat je altijd bij je kunt dragen. Zie mijn website hierover: Linda Beekveld


Kledingreparatie

Ik hou van hergebruik. Dat iets weer mee kan en dus niet weggegooid hoeft te worden. Het leukste vind ik het om dat zo zichtbaar mogelijk te doen. Zodat dat wat eerst een probleem leek eigenlijk omgezet wordt in een mooi en bijzonder detail. De reparatie heeft jouw kleding uniek gemaakt. Maar alles in overleg natuurlijk.


Patroonservice

Bij ons in de winkel vindt u veel mooie patroonboeken voor breien en haken, maar we halen natuurlijk ook patronen van internet. Hiervoor hebben we speciaal een iPad ingericht waarop we samen met u opzoek gaan naar het patroon dat u wilt. Het patroon in pdf of de link naar het patroon wordt u nagestuurd per email, zodat u het thuis uit kunt printen. Deze service is geheel gratis als u ook wol bij mij in de winkel koopt. Bent u alleen opzoek naar het patroon dan rekenen we € 5.


Naaimachinereparatie

Steekje Losser is een reparatie haal & brengpunt voor Schuring Naaimachines. Is uw machine defect of heeft hij een onderhoudsbeurt nodig? Dan kunt u hem bij mij langsbrengen. We noteren de klacht of andere wensen, waarna Schuring de machine bij mij in de winkel komt afhalen en na de service weer komt terugbrengen. Zo hoeft u niet meer heen en weer naar Enschede te rijden met uw machine. Kijk op de website van Schuring Naaimachines voor meer informatie over reparatie.


Verhuur van Ruimtes

Zoek je ruimte voor het geven van een workshop? In de winkel staat een mooie grote tafel waar goed aan gewerkt kan worden met ongeveer acht personen. Heb je meer ruimte nodig? Dan is er in de kelder beneden een grotere ruimte, ook wel de Kasteelzaal genoemd. Deze ruimte is onderdeel van Het Zentrum. Kom eens binnen en vraag naar de mogelijkheden.